Concert aniversar Orchestra “Valahia”, un deceniu de existenta

Concert aniversar Orchestra “Valahia”, un deceniu de existenta

Centrul Cultural Local “Ion Vinea” îi invită pe giurgiuveni marţi, 10 iunie, de la ora 19.00 la un eveniment cultural deosebit, prilejuit de împlinirea unui deceniu de existenţă a Orchestrei “Valahia”.
Concertul aniversar va avea loc în sala mare a Teatrului “Tudor Vianu”, acolo unde artiştii conduşi de dirijorul Virgil Peţanca vor interpreta partituri celebre ale unor clasici precum Strauss, Verdi sau Bach, dar şi îndrăgite coloane sonore aparţinând unor capodopere ale cinematografiei.
Pentru publicul giurgiuvean, organizatorii au pregătit şi o serie de invitaţi speciali: Corina Chiriac, Irina Baianţ, Cătălin Opriţoiu, Florin Ormerişan sau Traian Moldoveanu.
Intrarea la concert se face pe baza de invitaţii, puse la dispoziţia publicului în mod gratuit, acestea putând fi ridicate de la secretariatul Centrului Cultural Local “Ion Vinea”.
Orchestra de suflători “Valahia” a fost înfiinţată în anul 2004 şi funcţionează sub egida Consiliului Local şi a Primăriei Giurgiu, fiind condusă de prof. dirijor Virgil Peţanca.

Ultima modificare: 06.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Proiecte importante aprobate în şedinţa ordinară aferentă lunii mai

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.